Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:28

Ανακοίνωση για συνέντευξη Τύπου

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League 2020-21, θα ήθελε να σας ενημερώσει για τη διεξαγωγή της πρώτης συνέντευξης Τύπου.

Οι επισημάνσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας μας θα προβληθούν σε Live streaming μέσα από τα Social Media του συλλόγου, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 15.30.

Να σημειωθεί ότι λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί για την πανδημία του Covid - 19 δεν υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας συναδέλφων στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης. Για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακαλούνται να αποστείλουν τις ερωτήσεις τους, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 22.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα σας παρακαλούσαμε, συν τοις άλλοις, να αναγράψετε και τα ΜΜΕ που εκπροσωπείτε, για την αρτιότερη συνεργασία μας.

Joomla Social by OrdaSoft!