ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ BC (28/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το παιχνίδι της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα, όσον αφορά την ημέρα διεξαγωγής του, και την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έδωσε ένα φιλικό προετοιμασίας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, καθώς διανύουμε τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου συμμετέχουν και οι δύο ομάδες.

H Εθνική Ελλάδος αναχώρησε ήδη για τη Ρίγα της Λετονίας, όπου θα πάρει μέρος στο τελευταίο παράθυρο της προκριματικής φάσης του Eurobasket 2022.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που επανεκκινούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Σελίδα 1 από 19